Meghalt A Grace klinika színésze, Jack Axelrod

4 hónap ezelőtt 15

GettyImages-1134348832

93 évesen elhunyt Jack Axelrod, akit a közönség több filmből és sorozatból is ismerhet, köztük például a Transformers 3. részéből, illetve a Modern család és a Grace klinika szériákból.

A TMZ információi szerint Jack Axelrod képviselője erősítette meg a hírt, miszerint a színész november 28-án 93 éves korában hunyt el Los Angelesben lévő otthonában természetes okokból kifolyólag. Ahogy kiemelte, mivel a férfinak nem voltak közeli hozzátartozói, így sok időt tudott együtt tölteni vele élete utolsó éveiben, amelyek nem teltek eseménytelenül.

Sok időt töltöttünk a szabadban, ahol Jack szeretett rajzokat készíteni, híreket olvasni és Shakespeare-szonetteket előadni

– mondta a színész képviselője. 

Bár Jack Axelrod neve nem mindenkinek csenghet ismerősen, pályafutása alatt megannyi produkcióban lehetett látni. Leghíresebb szerepe az összesen 61 évadot megért, General Hospital című sorozathoz kötődik, amelyben Victor Jerome-ot alakította összesen negyven epizódon keresztül. Sőt, emellett feltűnt a Hancock, a Super 8, az Utódomra ütök és a Transformers 3. filmekben.

A színész a filmes felkéréseken kívül ugyanakkor sok sorozatban is szerepet vállalt. A 2000-es években A Grace klinikában vendégszerepelt néhány epizód erejéig, Charlie Yostot alakította Katherine Heigl és Ellen Pompeo oldalán. Továbbá feltűnt a Modern családA nevem Earl, a Dokik, a Már megint Malcolm, a Dallas, a Kojak, a Star Trek, a Gyilkos elmék, az NCIS, a Hawaii Five-0, a Brooklyn Nine-Nine és a Ray Donovan szériák egyes részeiben.

(Borítókép: Getty Images)