Meghalt Tyler Christopher színész, Eva Longoria korábbi férje

6 hónap ezelőtt 21

Tyler Christopher, a General Hospital és a Days of Our Lives főszereplője kedd reggel halt meg. A színész több mentális betegséggel is küzdött, valamint az alkoholnak is rabja volt. Halálának pontos okára nem derült fény.

A színész képviselője, Chi Muoi Lo közölte a tragikus hírt, hogy Tyler Christopher kedd reggel meghalt. 

Hihetetlenül megdöbbentő és lesújtó Tyler elvesztése. Nagyon tehetséges színész volt, és ami még ennél is fontosabb, nagyszerű barát. Minden együttérzésem a barátaié és családjáé, valamint mindenkié akik szerették őt

– fogalmazott Lo.

Christopher legismertebb szerepe volt a népszerű karakter Nikolas Cassadine a General Hospital című, régóta futó szappanoperában. 1996 és 2016 között láthattuk Cassadine-ként, amiért egy Daytime Emmy-díjat és négy további jelölést szerzett teljesítményéért.

A Soap Opera Digestnek adott 2017-es interjúban a színész elmondta, elhagyta a General Hospitalt, hogy személyes szabadságát tehesse az első helyre, és végül nem tért vissza a műsorba. Az NBC Days of Our Lives (Életünk napjai) című szappanoperában 2018 és 2019 között Stefan DiMeraként szerepelt, amelyért Daytime Emmy-jelölést is kapott.

Szenvedés a reflektorfényben

Annak ellenére, hogy színészként ünnepelték zseniális alakításaiért, Chrisotphernek meg kellett harcolnia saját démonjaival. Élete vége felé kifejezetten sokat küszködött önmagával.

Bipoláris zavarral küzdött, valamint alkoholproblémái is voltak, melyekről nyíltan beszélt, hogy segíthessen azoknak, akik szintén a mentális betegségek és a függőségek fogságában élnek.

2019-ben elesett fürdőszobájában, és egy koponyametszeti műtéten kellett átesnie miatta, amelyet követően testvére egy állandó ápolót rendelt ki mellé, aki 2021-ig volt a színész mellett. 

Kétszer házasodott meg, Eva Longoriát 2002-ben vette el, majd két évvel később váltak el, Brienne Pedigo pedig 2008 és 2021 között volt a felesége.

Színésztársa is megemlékezett róla

Maurice Bernard – aki szintén nagyot alakított a General Hospital sorozatban – úgy emlékezett meg barátjáról, hogy „egy kedves lélek volt, aki csodálatos barátja volt mindazoknak, akik ismerték őt”.