Megkötözött kezekkel és lábakkal volt látható Joe Biden egy furgon hátulján

1 hónap ezelőtt 9

Donald Trump újabb bírálatokkal szembesült, miután Truth Social-oldalán közzétett egy videót, amelyen egy furgon látható, rajta egy éppel, mely Joe Biden amerikai elnököt megkötözve ábrázolta.

A képaláírás szerint a felvétel a New York állambeli Long Islanden készült csütörtökön, amikor Trump egy New York-i rendőr virrasztásán vett részt.

A közzétett videón egy „Trump 2024” feliratú, a rendőrök támogatását hirdető zászlókkal díszített furgon látható, a jármű hátuljára pedig Biden képét festették összekötözött kézzel és lábbal – számolt be a  Sky News .

Michael Tyler, a Biden-kampány kommunikációs igazgatója azt mondta a felvételre reagálva, hogy a furgonról készült felvétel fizikai erőszakra való felbújtásként értelmezhető.

Trump rendszeresen politikai erőszakra uszít, és itt az ideje, hogy az emberek komolyan vegyék

– fogalmazott.

Steven Cheung, Trump kampányszóvivője felhívta rá a figyelmet, hogy a furgon az autópályán haladt, amihez semmi köze nincs a volt amerikai elnöknek.

A demokraták nem csak aljas erőszakra szólítottak fel Trump elnök és családja ellen, de az igazságszolgáltatási rendszert is fegyverként használják ellene

– hívta fel a figyelmet Cheung.

Joe Biden kampányát egyébként a volt amerikai elnökök, Barack Obama és Bill Clinton is segítették a közelmúltban.

Az amerikai elnökválasztásról készült cikkeinket ide kattintva olvashatja.

Index könyvek

Frontvonal

Átfogó elemzések, világátalakító kérdések és jövőképek egy kötetben.

MEGVESZEM