Megszólalt a férfi, aki levideózta Katalin hercegnét

1 hónap ezelőtt 13

Téveszmésnek nevezte azokat, akik szerint nem a walesi herceg és hercegné látható a felvételen.

„Mi kell még ahhoz, hogy leszálljatok róla?” Ezt a kérdést szegezte a kétkedőknek a 40 éves Nelson Silva, aki nemcsak a saját szemével látta a héten Katalin hercegnét, hanem le is filmezte, ahogy Windsorban egy boltból jövet sétál a férjével, Vilmos herceggel.

Silva szerint a felvételnek el kellene hallgattatnia a pletykákat, de az összeesküvés-elméleteket csak tovább dagasztotta a Windsor Farm Shop mellett készült videó. Voltak, akik szerint a felvételen nem Katalin látható, mások szerint a felvétel nem most, hanem még decemberben készült. Nelson Silva egy jelzőt használt ezekre a kommentelőkre: téveszmések. A férfi azt gondolta, hogy a videó után elhalnak az összeesküvés-elméletek, de mint fogalmazott, ezeket az embereket a dráma élteti. „Annyi időt és energiát öltek ezekbe a pletykákba és hazugságokba, hogy most már nem tudják abbahagyni” – mondta a férfi a Sun című lapnak.

Silva elmesélte, hogy épp steaket készült vásárolni, amikor meglátta a walesi hercegi párt. Vilmos és Katalin lazának és boldognak tűnt, mind a ketten beszélgettek a személyzettel, és sokat nevettek.

EXCLUSIVE: Princess Kate seen on video for first time since surgery – and she’s looking great! Watch it here: https://t.co/zJALDJ05BV https://t.co/zJALDJ05BV

— The Sun (@TheSun) March 18, 2024

„Nem hallottam, mit mondanak, de a személyzet el volt ragadtatva. Amikor mentem, hogy kifizessem a vásárlásomat, a lány a pultnál annyira meg volt még döbbenve, hogy alig kapott levegőt. Mindenki nagyon izgatott volt. Nagyon jó hangulat volt. Elmentem az autóhoz, és úgy döntöttem, készítek egy videót, hogy megosszam a családommal Portugáliában” – mondta a férfi.

Akkor indította el a felvételt, amikor Katalinék elindultak a parkoló felé, nagyon boldognak és nyugodtnak tűntek – mondta, hozzátéve, hogy Vilmos nagyon védelmező volt, ő pedig gyorsan abbahagyta a filmezést, hogy a hercegi pár ne érezze kellemetlenül magát.

Nelson Silva azt mondta, egészen addig nem volt képben a hírekkel és álhírekkel Katalinról, és a családjának csak azt akarta megmutatni, hogy mennyire normálisak voltak. Később aztán egy kollégája vetette fel, hogy ez a videó cáfolhatná a hercegnéről terjedő pletykákat, és bizonyíthatná, hogy Katalin gyógyul és jól van.

Arra a kérdésre, hogy mit üzenne az összeesküvés-elméleteket terjesztőknek, Silva azt mondta: keressenek egy hobbit, keressenek valamit, amivel jobban el tudják tölteni a napjaikat.