„Megteszed, hogy az anyázás mellett felhozol érveket az állításaid mellett?” – kommentháború robbant ki Magyar Péter és Ungár Péter között

2 hét ezelőtt 14

[sz]H. M. – Fotó: RTL[sz]

Ungár Péter és Tompos Márton orosz propaganda terjesztésével vádolja Magyar Pétert – írta meg a Telex.

Ungár Péter a Facebook-oldalán idézett több gondolatot Magyartól azután, hogy Magyar Péter a Klubrádióban vendégeskedett.

Arra a kérdésre válaszként, hogy kik indították a háborút a következőt halhattuk a Klubrádión:

„elnézést, ezt megint meg lehet vizsgálni, szerintem ez nagyon messzire vezet, mert pontosan tudjuk, hogy miket csináltak az amerikaiak. Milyen rakétatelepítések voltak Ukrajna területén, és mindenhol. Pontosan tudjuk, hogy az amerikaiak által támogatott ukrán kormány miket csinált.”

Ungár felidézte, hogy a rádióműsorban Magyar Pétertől elhangzott az is, hogy „pontosan tudjuk, hogyan működik az amerikai fegyverbiznisz, ha éppen iraki háború nincs vagy afganisztáni háború nincs, akkor most van ukrán háború.”

Ungár posztja alatt aztán megjelent Magyar, aki a következő kérdéssel reagált:

„Kedves Péter, egyeztetsz esetleg édesanyáddal a vasárnapi ebédnél? Szerintük háborúpárti vagyok, szerinted orosz propagandát tolok. Nem gondolod, hogy ez egy újabb bizonyíték arra, hogy egy brancs (család) vagytok?”

Az LMP-s politikus válasza is kommentben érkezett.

„Kedves Péter,

Édesanyám hasonló dolgokat szokott mondani az Egyesült Államok szerepéről Ukrajnában, mint te. Én szerintem mindkettőtök állítása téves. Megteszed, hogy az anyázás mellett felhozol érveket az állításaid mellett?”

– válaszolt Ungár Péter Magyar Péternek.

Magyar interjújára Tompos Márton, a Momentum politikusa is reagált. Szerinte álhír, amit Magyar mond, hogy a nyugati segítségekért cserébe az ukrán termőföldek jelentős része már különböző nyugat-európai konszerneknél és oligarcháknál van, és egyébként amerikai befolyás alatt.

(via Telex)

[kapcsolodo]250-ezer-felett-jar-magyar-peter-kovetoinek-szama/[kapcsolodo]