Megvan, kik verekszenek a Sztárbox döntőjében, és a kék majom is színre lépett

5 hónap ezelőtt 18

Lassan vége a celebek pofozkodásának, a Sztárbox döntőjébe verekedte magát vasárnap este a három nyertes.

Molnár Áron Józan Lászlóval mérkőzött meg az elődöntőben. Míg Molnár a műsor előtti napokban azzal a műsorhoz nem kapcsolódó akciójával hívta fel a figyelmet magára, hogy felvette a kesztyűt a róla nyilvánosán véleményt formáló rapperrel, Krúbival szemben. Nem tűnt úgy, mintha megingott volna a kritikától, sőt.

Ellenfele az ütközetre elektromos rollerrel érkezett, de amilyen gyorsan érkezett, olyan gyorsan is távozott a ringből. Ugyanis már az első menetben kétszer rászámolt a bíró Józanra, végül be is dobta a törölközőt az edzője.

Molnár Áron így Rácz Jenővel meccseli majd le, hogy ki az alfahím férfi középsúlyban.

Molnár fel is hívta a ringbe Ráczot, a nézők kedvéért megtörtént a szembenézés baráti hangulatban.

A női meccsen az adások alatt folyton eufóriában levő Dobos Evelin és Nyári Dia könnyűsúlyú mérkőzése legitimálta most a műsorban a boksz női versenyzőinek fontosságát. Ganxsta Zolee meg is jegyezte a mérkőzések előtti felvezetőben, hogy annyira nem záporoznak a K.O.-k a ringbe lépő nőktől, de nem is baj.

Végül Dobos győzött, aki majd Berki Mazsival száll szembe a döntőben.

Pintér Tibor Árpa Attilával állt ringbe. Tenya az előző lovas bejövetelét úgy próbálta ezúttal überelni, hogy most egyszerűen besétált, igaz azért egy látványos pónifogat követte.

Az est főmeccsének számító utolsó összecsapást ezúttal nem kellett félbeszakítani orvosi közbeavatkozás miatt. Sőt, a bírónak többször is utasítania kellett a bokszolókat, hogy legyen valami aktivitás a ringben.

Végül az összecsapás a „Farkas”, azaz Árpa győzelmével záródott, így a döntőben Brasch Bencével ő dönti el a végső győzelmet.

A műsorban a meccseken kívül még megjelent a Valami Amerikából ismert kék majom, a jelmezt pedig Hujber Feri öltötte magára.