Menczer Tamás szerint Magyar Péter politikai értelemben Vadai Ágnes és Márki-Zay Péter szerelemgyereke

1 hét ezelőtt 19


[sz]Malinovszki András / Fotó: Menczer Tamás/Facebook[sz]

Megint beszólt Magyar Péternek Menczer Tamás. A Fidesz nemrégiben kinevezett kommunikációs igazgatója és a TISZA Párt politikusa között folyamatos a verbális adok-kapok, elsősorban a Facebookon és kommentekben szoktak üzenni egymásnak – ami olykor személyeskedésbe fajul.

[kapcsolodo]magyar-peter-menczer-tamasnak-is-uzent-figyelj-tomi-szallj-le-a-baratnomrol[kapcsolodo]

Menczer most egy Facebookra feltöltött videóban beszélt Varga Judit volt férjéről. A fideszes politikus kényszeres kommentelőnek nevezte Magyart a közösségi médiában mutatott viselkedése miatt.

„Kiteszek egy posztot, három perc múlva megjelenik” – panaszolta a szóvivő,

aki szerint Magyar politikai értelemben Vadai Ágnes és Márki-Zay Péter szerelemgyerekének is tekinthető, hiszen ugyanúgy sértegetik mindnyájan a velük egyet nem értőket.

Menczer véleménye szerint: „Ilyen egy agresszív, nárcisztikus ember”, amivel tulajdonképpen csak elismételte a két hete Varga Judit által megfogalmazott állításokat, ami jelenleg a Fidesz hivatalos kommunikációs irányvonala Magyar Péterrel kapcsolatban. A Talpra Magyarok Közössége alapítója éppen szerdán ígérte meg Békéscsabán, hogy büntetőjogi kategóriává tennék a propagandát.

[kapcsolodo]magyar-petert-csabai-kolbasszal-vartak-a-kozmedia-fuggetlensegenek-visszaallitasat-es-a-csaladi-potlek-jelentos-megemeleset-igerte-bekescsaban[kapcsolodo]