Meztelenül adott koncertet egy budapesti hotel folyosóján egy 70 éves részeg férfi

3 hónap ezelőtt 9

[sz]Maier Vilmos, képünk illusztráció, fotó: Unsplash/Waldemar[sz]

Meztelen hotelkoncerttel lepte meg a többi lakót és a dolgozókat egy budapesti szálloda luxuslakosztályának 70 éves amerikai vendége. Az önjelölt rocksztár kezében egy üveg itallal sétálgatott a folyosókon, végül a recepciósok az Országos Mentőszolgálat segítségét kérték:

„Bejárta az éttermet és a bárt is meglátogatta, ahol Ozzy Osbourne egyik ismert dalát, a Bark At The Moont adta elő teljes átéléssel. A mentőket ezután egy fotelban ülve fogadta a szálloda előterében, ahol már lepedőkkel takarták el a koncertet a biztonsági őrök. Rutinos bajtársnőnk pillanatok alatt meggyőzte az erősen etiles leheletű beteget arról, hogy függessze fel az előadást, a hidegre való tekintettel pedig gyorsan vegyen fel egy köntöst. Arról is hamar sikerült megegyezni, hogy együtt kisétáljanak a mentőautóhoz, így rendőri segítségre végül nem is volt szükség” – derül ki a mentőszolgálat posztjából.

A veterán rocker a mentőknek még bemutatta addig titkolt beatbox tudását is, majd végül felöltözve szállították kórházba.

[kapcsolodo]megdontotte-a-reszegseg-vilagrekordjat-egy-magyar-ferfi-azzal-dicsekedett-hogy-az-alkohol-mar-konzervalta-a-szervezetet/[kapcsolodo]