Molnár Áron is megszólalt Magyar Péter hangfelvételéről : Elszoktunk attól, hogy a bűncselekményeknek következményei vannak

1 hónap ezelőtt 21

Magyar Péter kedd reggel közzétett hangfelvételére Molnár Áron is reagált. A tavaly januárban rögzített beszélgetésben Varga Judit, volt igazságügyi miniszter – Magyar exfelesége – az otthonukban beszélt arról, hogy a maffiaállamból nem lehet kilépni.

A közzétett felvételre többen is reagáltak, köztük Molnár Áron, aki a közösségi oldalán azt írta:

“Ne beszéljünk félre. A Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel nagyon komoly hanganyag, ugyanis ez alapján bizonyítható az, hogy a volt igazságügyi miniszter, Varga Judit tudott arról, hogy Rogán Antal és/vagy az emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták az ügyészségi iratokat, kivettek vagy kihúztak belőle, vagy megmásítottak benne dolgokat.. ez bűncselekmény. Rogán Antal a miniszterelnök kabinetfőnöke.

Elszoktunk attól, hogy következményei vannak a bűncselekményeknek, ezért hajlamosak vagyunk bagatellizálni, “kipukkant lufinak” titulálni egy nagyon komoly tényt. A volt igazságügyi miniszter, Varga Judit tudott arról, hogy Rogán Antal és emberei ügyészségi anyagokat manipuláltak. Sőt, ahogy Varga Judit fogalmaz: “Magukat kihúzatták..” vagyis Rogánék eltüntették a róluk szóló részt.

Ezek nagyon komoly állítások Varga Judit részéről” – vélekedett.

Szerinte mindennek csak akkor lesz következménye, “ha elég emberhez eljutnak a tények, ha kritikus mennyiségű magyar állampolgár jut az információkhoz, kritikus mennyiségű embernek fordul fel ettől a gyomra és dönt úgy, hogy ez a rendszer így nem működhet”.

Végül arra buzdított mindenkit, hogy menjenek el a kedd esti tüntetésre.

[kapcsolodo]/az-ugyvedkor-elnoke-tobb-buncselekmeny-gyanujat-is-felvetik-varga-judit-szavai/[kapcsolodo]