Nagy Ervint kiütötték, Molnár Áron is kiütéssel győzött a Sztárboxban

6 hónap ezelőtt 23

Nagy Ervint még az első menetben ütötte ki Árpa Attila, Molnár Áron szintén a meccs elején nyert Frohner Fecó ellen. Berki Mazsi pontozással nyert a Megyeri Csilla elleni meccsben a tévéműsorban.

Frohner Fecó és Molnár Áron, valamint Árpa Attila és Nagy Ervin mérkőzése sem tartott négy meneten át. Előbbiben Frohner Fecó a második menetben, utóbbiban pedig Nagy Ervin került a földre már az első menetben, mindössze másfél perc után – számolt be Sztárbox című műsorának első adásáról az RTL. A harmadik meccs pontozással ért véget, ezen Berki Mazsi nyert egyhangú pontozással Megyeri Csilla ellen.

©

A portál azt írja, mikor Molnár Áron földre küldte ellenfelét, Frohner Fecó edzője volt az, aki bedobta a törölközőt, amit a versenyző eleinte értetlenül fogadott. Molnár Áron Iványi Gáboréknak és a Magyar Evangéliumi Testvérközösségnek ajánlotta a mérkőzést.

Nagy Ervin a portálnak azt mondta, számított Árpa Attila „buldózerszerű” stílusára a ringben, de nagy feladat lesz számára, hogy feldolgozza a vereséget. Berki Mazsi arról beszélt, a meccs alatt nem tudta, elég lesz-e a teljesítménye a győzelemhez.

©

A műsorban Kovács „Kokó” István is segítette a verekedő sztárok felkészülését, egy másik boxvilágbajnok, Erdei Zsolt pedig pontozóbíróként működött közre.