Nagy Feró Magyar Péterről: "Ügyesen csinálja a dolgát, ezért nem kell valakit megszólni"

1 hét ezelőtt 18

 "Ügyesen csinálja a dolgát, ezért nem kell valakit megszólni"

A Nemzet Csótányának megváltozott a véleménye Magyar Péterről.

Április 19-én Orbán Viktor a Millenárison mutatta be a Fidesz választási manifesztumát. (A rövid, de annál érdektelenebb beszédet itt lehet visszaolvasni.) A kampánynyitó nem volt sajtónyilvános, de a helyszínre érkezőket nem kordonozták el olyan kiterjedten a sajtótól, mint tették azt Orbán Viktor évértékelőjén, így lehetett tőlük kérdezni.

A rendezvényre Nagy Feró is hivatalos volt, akit a Blikk riportere kérdezett arról, szerinte árthatnak-e a Fidesznek Magyar Péter hangfelvételei. A Nemzet Csótányának korábban elég sarkos véleménye volt Magyarról, azt mondta, “ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe”.

Ezzel szemben most a Blikknek már arról beszélt, hogy bár eleinte nagyon nem tetszett neki ez a fészekbe visszaszarás, ugyanakkor

“most meg már máshogy gondolom, kicsikét reálisabban azt mondom, hogy éli az életét. Ügyesen csinálja a dolgát, ezért nem kell valakit megszólni, mert éli az életét és próbál érvényesülni. Meg kell bocsátani neki, hát menjen, csinálja a dolgát, aztán majd meglátjuk, az idő mit hoz.”