Nagyon fontos szintet törhet át a Wizz Air - Kilövésre felkészülni?

1 hét ezelőtt 9
A közel-keleti esemény hatására április közepén alaposan megütötték a Wizz Air részvényeit, az elmúlt napokban látott gyors felpattanást követően pedig máris egy kulcsfontosságú szinthez érkezett az árfolyam a további emelkedés szempontjából. Éppen ezért megnéztük, hogy hogyan fest a technikai kép jelenleg a Wizz Air esetében.

Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

Jó hírt közölt a Wizz Air

Ahogy arról a Portfolio is beszámolt, a közel-keleti konfliktussal kapcsolatos aggodalmak hatására alaposan megütötték a Wizz Airt április közepén, ennek következtében pedig egészen január óta nem látott szintre estek a cég papírjai.

Ezt követően azonban az elmúlt napok ismét az emelkedésről szóltak, a befektetői hangulat javulását pedig segítette, hogy csütörtökön a társaság friss információkat osztott meg a március végén lezárult pénzügyi évével kapcsolatban.

A Wizz Air kiemelte, hogy nettó eredménye és bevétele is a korábban jelzett sávokon belül lehet, míg az egy utasra jutó költségek csökkentek a lezárt pénzügyi évben.

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Hogyan vélekednek az elemzők a Wizz Air részvényeiről?
  • Mi várható a májusi gyorsjelentésben?
  • Mit mutat a technikai kép?

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés