Nagyot robbant ez a befektetés - Még mindig nem késő beszállni?

3 hét ezelőtt 12
Nemrég mi is írtunk róla, hogy az arany után az ezüstben is lehetnek jó lehetőségek. Az azóta eltelt hetekben pedig nagyon erős ralit láthattunk a nemesfémek piacán, az ezüst pedig valóban jobbnak bizonyult az aranynál. A mostani erőteljes emelkedés ellenére azonban még mindig tartogat jó lehetőségeket az ezüst. Még mindig nem késő beszállni?

Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

Az ezüst a befutó

Az ezüst árfolyama idén már 13,8 százalékot emelkedett, míg az aranyé 11 százalékkal került feljebb az év eleje óta.

Miért jobb az ezüst?

A két nemesfém teljesítményét megnézve adódhat a kérdés, hogy miért is lehet jobb választás az ezüst az aranynál?

Egyrészt, az aranyhoz hasonlóan az ezüst iránt is jócskán megnövekedett keresletet várnak az elemzők az idei évre, ami segítheti az emelkedést: a Silver Institute várakozásai szerint idén az 1,2 milliárd unciát is elérheti majd a kereslet, ami

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés