Nem ment ki a rendőrség az őrjöngő apához, kiirtotta a családját a férfi

1 hét ezelőtt 9


[sz]Malinovszki András / Fotó: Stephen Barnes/Getty Images[sz]

Megölte két lányát és a sógornőjét egy lengyel férfi Nagy-Britanniában – írja a Daily Mail.

Az országban súlyos kötelességszegés miatt fegyelmi eljárás indult egy rendőrségi civil alkalmazott ellen, mert a rendőrség nem reagált a vészhívásra. A helyszínen ezután halt meg négy ember.

A norfolki Costesseyben még január 19-én történt a tragédia. A 45 éves Bartlomiej Kuczynski reggel 6 körül tárcsázta a 999-es számot és „zavart mentális állapotáról” beszélt a diszpécsernek.

Ott azonban azt javasolták, hogy inkább hívja a 111-et, amit az országban a nem sürgős esetekre tartanak fenn. Továbbá javasolták, hogy kérjen orvosi segítséget.

A lengyel férfi nem sokkal később nyakon szúrta két lányát, a 12 éves Jasmint és a 8 éves Natashát, valamint sógornőjét, a 36 éves Kanticha Sukpengpanaót, majd magával is végzett.

A rendőrök csak azután mentek ki a házhoz, hogy egy járókelő jelentette a gyanúsnak tűnő eseményeket. A hatóságok reggel 7 óra 15 perckor már a négy holttestet találták a házban. A gyilkosságok ideje alatt a lengyel férfi thai felesége egy helyi kórházban dolgozott.

A lap emlékeztet, hogy tavaly december 14-én Kuczynski eltűnt otthonából, egy közeli úton találták meg, és ugyanabba a norwichi kórházba szállították, ahol a felesége dolgozik.

via 24.hu

[kapcsolodo]zoom-meeting-kozben-lotte-agyon-a-35-eves-feleseget-a-ferfi[kapcsolodo]