Nem volt elég a bocsánatkérés, szakított barátjával a k-pop sztár

3 hét ezelőtt 16

Szakított és ismét szingli a Karina nevű k-pop sztár, civil nevén Ju Jimin (Yu Ji-min), írja a CNN. Márciusban rengeteg rajongója támadta be a négytagú Aespa zenekar frontemberét, miután kiderült, hogy jár I Dzseuk (Lee Jae-wook) sorozatszínésszel. Tavaly találkoztak, kapcsolatuk február végén lett nyilvános.

A rajongók szó szerint megrohamozták Karina ügynökségének főhadiszállását és az énekesnő Instagram-profilját, kikérve maguknak, hogy nem elégszik meg a rajongók szeretetével. Ju Jimin a közösségi oldalon levélben kért bocsánatot a rajongóktól, amiért „elárulta” őket.

A színész ügynöksége közleményt adott ki, amiben azt írták, hogy vége a kapcsolatnak, és mostantól csak a munkára koncentrál, ugyanakkor Karinával barátok maradnak és támogatják egymást.

A dél-koreai és japán kiadók és menedzserirodák gyakran kötnek „randizni tilos” szerződéseket a popsztárokkal, hogy romantikusan megközelíthető, megszerezhető bálványokként tüntessék fel őket. Akik nyilvánosságra hozták a kapcsolataikat, súlyos következményekkel számolhattak, ami a szakmai karrierjükre és a szerződéseikre is hatással volt.