Német áruházlánc keres kifejezetten magyarokat

6 hónap ezelőtt 12

Egy kifejezetten magyaroknak szóló, németországi álláshirdetést tett közzé a német hipermarketlánc, a Kaufland - írja az Index. A Budapesttől autóval nagyjából 10 órányira lévő német Möckmühl településen található telephelyükre keresnek logisztikai munkatársat, még németül sem kell hozzá tudni, csak a számok ismeretét kérik nullától kilencig a nyelven, és óránként bruttó 17,10 eurós órabért kínálnak.

A Kaufland áruházláncnak jelenleg több mint ezer üzlete Európa-szerte, ám Magyarországon egyelőre nincsenek jelen, ezért különösen érdekes, hogy magyar nyelvű hirdetést adtak fel, magyar munkavállalókat keresve a munkatársaik közé. A cég raktári komissiózókat keres a logisztikai központjába (hűtött áru-raktárban) áru-összekészítésre. A termékeket ráadásul egy hangvezérlésű rendszerrel kell összekészíteniük, majd a rakodóterületre juttatniuk.

Egy 8 órás munkanap során a megadott órabérrel bruttó 136,8 euró kereshető meg, ez november eleji árfolyamon napi bruttó 52 300 forint körüli keresetet jelent.

Emellett még egyéb juttatásokat is ígérnek az álláshirdetésükben, mint karácsonyi/nyári juttatás, teljesítménybónusz, különböző extra kiegészítéseket. Plusz a munka és a magánélet összeegyeztethetőségének támogatására évente 6 hét szabadságot is biztosítanak. A cég segít a magyar munkavállalóknak az egészségvédelemben (például üzemi orvos, együttműködés fitneszstúdiókkal), de még a lakóhelykeresésben is.

Elvárás viszont, hogy a dolgozóknak legyen komissiózási munkatapasztalatuk, legyenek csapatjátékosok, bírják a két műszakos munkarendet, továbbá legyenek lojálisak és megbízhatóak, és legyen saját autójuk.