Németh Balázs újra életjelet adott magáról és új fejezetről beszél

2 hónap ezelőtt 15

A 2023-as atlétikai vb főszervezője legutóbb arról beszélt, lépten-nyomon azt kérdezik tőle, nem akar-e főpolgármester lenni.

"VISSZATÉRTEM, a Facebookra" – írja Németh Balázs vagyok a Facebook-on. A köztévé korábbi műsorvezetője, a budapesti atéltikai világbajnokság főszervezője sejtet, azt írja, "hamarosan kezdődik egy új fejezet".

Németh sokáig a NER kedvenc tévése volt, válogatás nélkül, de töretlen lelkesedéssel olvasta be a vállalhatatlannál vállalhatatlanabb "híreket" az M1-en, egészen 2022 augusztusáig, amikor is állítása szerint elment a kedve a híradózástól, otthagyta bruttó négymillió forintos fizetését, és bruttó nyolcmillió forint lelépési pénzzel a zsebében lelépett, hogy a 2023-as atlétikai világbajnokság szervezéséért felelős Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója legyen.

Az atlétikai vb azóta lement, Németh legutóbb akkor került be a hírekbe, amikor a Magyar Hírlapnak arról beszélt: "Érdekes módon sokan azt kérdezik > és nem tudom, hogy ez honnan jön –, hogy akarok-e főpolgármester lenni."

Hogy merre folytatja, ezúttal sem árulta el, helyette a következőket osztotta meg a követőivel (elképesztő sok emoji volt ebben a posztban, ezek bemásolásától eltekintettünk):

"Napra pontosan fél éve ért véget a budapesti atlétikai vb, amelyik – hála a kollégáknak – minden idők legjobb világbajnoksága lett, igazi MAGYAR VILÁGSIKER.

Hat hónapja, a verseny zárónapján készült például ez a fotó is. Azóta még kézzel írott, személyes hangvételű köszönőlevelet is küldött Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke, és nyilvánosan is kijelentette, hogy a mi világbajnokságunk lett a valaha volt legjobb, vagyis a “best ever”.

Nagyszerű élmény volt, sok tanulsággal, lesz mit mesélni az unokáknak.

Mi a folytatás?

Immár fél éve tart a világbajnokság zárása, pénzügyi elszámolása, de hamarosan kezdődik egy új fejezet."