Őrizetbe vették az Eufória sztárját egy palesztinpárti tüntetésen

2 hónap ezelőtt 7

A tüntetők a Late Night with Seth Meyers című beszélgetős műsor felvételét zavarták meg, ahol Joe Biden amerikai elnök volt a meglepetésvendég.

Kitört az újabb háború a Gázai övezetben, miután a Hamász palesztin terrorszervezet 2023. október 7-én megtámadta Izraelt. A brutális akcióban és az arra adott izraeli válaszcsapásokban ezrek haltak meg. A Hamász több mint kétszáz civilt ejtett túszul, akikért cserébe palesztin foglyok szabadon bocsátását követelik. A fogolycseréket, a tűzszüneti megállapodást és a konfliktus más fejleményeit cikksorozatunkban követhetik.

Palesztinpárti tüntetést szerveztek a Late Night with Seth Meyers című beszélgetős műsor felvételének idejére, ahol Joe Biden amerikai elnök vendégeskedett. A Deadline információi szerint a tüntetésen letartóztattak 33 embert, köztük az Eufória című sorozatban játszó Hunter Schafert.

Biden meglepetésvendégként szerepelt Seth Meyers műsorában, ahol többek között a koráról, a Taylor Swifttel kapcsolatos összeesküvéselméletekről, és a palesztin-izraeli háborúról is kérdezték a regnáló amerikai elnököt. A tüntetők ezt a beszélgetést zavarták meg. Egy X-en megjelent poszt szerint a színésznőt azóta szabadon engedték.

Schafer az Eufóriában egy transznemű tinit, Jules Vaughn-t alakította, ő volt az, akiről a címlapját sikamlós szövegekkel elárasztó Origo is azzal a szöveggel írt, hogy Meztelen melleit mutogatta a gyönyörű színésznő az Oscar-gálán – fotók , de vélhetően a kormánypropagandalap szerzője ekkor még nem sejtette, hogy a színésznő transznemű. Később átírták a cikk címét, amely ezt követően Nővé átoperált férfi mutogatta meztelen melleit az Oscar-gálán – fotók címmel folytatta karrierjét.