Osváth Zsoltot és a Carson Comát is vendégül látta David Pressman

1 hónap ezelőtt 9

Osváth Zsoltot és a Carson Comát is vendégül látta David Pressman

Az amerikai nagykövet rendszeresen találkozik magyar influenszerekkel.

“Magyarország következő nemzedékének sok mondanivalója van az országukról, a világukról és a jövőjükről. Fontos, hogy hallgassunk rájuk” – írja Facebookon David Pressman amerikai nagykövet, aki csütörtökön magyar hírességekkel vacsorázott. Az eseményen jelen volt többek között a néhány héttel ezelőtti influenszertüntetés szervezője, Osváth Zsolt, a Carson Coma tagjai, Keszthelyi Vivien autóversenyző és Rasovszky Kristóf úszó is.

U.S. Embassy Budapest

“Magyarország következő nemzedékének sok mondanivalója van az országukról, a világukról és a jövőjükről. Fontos, hogy hallgassunk rájuk. Megtiszteltetés számomra, hogy ismét egy vezető zenészekből,…

A nagykövet azt írta, megtiszteltetés számára, hogy ismét egy vezető zenészekből, sportolókból, művészekből, vállalkozókból és influenszerekből álló csoportot láthattott vendégül egy nyílt és tanulságos beszélgetésre. Nem ez volt ugyanis az első alkalom, hogy hasonló körben tartott vacsorát, júniusban a Pride hónap alkalmából LMBTQ-celebeket hívott meg, egy másik alkalommal pedig Azahriah is járt már nála.