Osztalékot fizet a Nyomda, eddig csaphatsz le rá!

2 hét ezelőtt 12

Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

A cég közleménye szerint osztalékra az a részvényes jogosult, akinek az értékpapírszámláján 2024. július 8-án nyilvántartanak ANY Biztonsági Nyomda törzsrészvényt.

A 2023. évi osztalékra jogosító ANY Biztonsági Nyomda törzsrészvényt utoljára 2024. július 4-én lehet vásárolni a tőzsdei forgalomban.

Az osztalék 2024. július 15-től kezdve átutalással kerül kifizetésre az értékpapírszámla-vezető általbejelentett pénzszámla szerint, abban az esetben, ha az értékpapírszámla-vezető a részvényesrevonatkozó szükséges adatokat az előírt formátumban, hiánytalanul megküldte a KELER Zrt. részére.

A Nyomda közgyűlése még múlt héten döntött úgy, hogy az igazgatóság eredeti 250 forintos javaslatát megemelve 253 forintos részvényenkénti osztalékot fogadnak el.

A cég birtokában lévő saját részvényekre eső osztalék a részvényesek között arányosan kiosztásra,

ÍGY VÉGÜL VÁRHATÓAN 261 FORINT KERÜL MAJD RÉSZVÉNYENKÉNT KIFIZETÉSRE.

A Nyomda árfolyama ma 0,9, idén pedig 41,4 százalékos pluszban van.

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

Címlapkép forrása: Getty Images