Pottyondy Edina: Nincs egybefüggően 24 óra, amikor ugyanazt gondolnám a Magyar Péter-jelenségről

1 hónap ezelőtt 13

[sz]Maier Vilmos[sz]

„Elnézést, hogy ma nem került ki a szokásos videó. A szövege elkészült. Aztán átírtuk. Aztán egy újabb verzióban megint és még egyszer” – írja posztja elején az Instagramon Pottyondy Edina. A vlogger minden héten kedd reggel 7-kor teszi ki legújabb adását, de hétfőn még hajnali kettőkor is azon gondolkozott kollégájával, hogy mit lenne helyes állítani a ma reggeli adásban.

„Az a helyzet, hogy nincs egybefüggően 24 óra, amikor ugyanazt gondolnám a Magyar Péter jelenségről. Elvesztem a Messiás-skálán.”

Pottyondy nem tud megbirkózni azzal a feladvánnyal, hogy mennyire lehet az ember áldozathibáztató, mennyire ízléses egy másik nő traumáját megkérdőjelezni „miközben végtelenül undorít és elbizonytalanít, hogy tizennégy éve minden kicsit is népszerű ellenzéki szereplőre az a válasz, hogy homoszexuális, hogy nőverő, hogy gyermekbántalmazó, hogy dollárbaloldal, hogy amerikai ügynök”.

„Rohadj meg Rogán Antal!”

– írja a posztban a videós, majd hozzáteszi:

„Még azon se tudok vicceskedni, hogy mennyire nem értem, ami Magyar körül történik, mert időről-időre úgy érzem, hogy értem.”

Pottyondy a posztot azzal zárja: nagyon várja a csütörtököt, hogy tényleg olyan dokumentumokkal áll-e a nyilvánosság elé Magyar Péter, amibe belebukik a kormány.

A teljes bejegyzést itt lehet elolvasni:

[kapcsolodo]kijarasi-korlatozast-szegett-meg-magyar-peter-es-varga-judit-magyar-posztjabol-erre-lehet-kovetkeztetni/[kapcsolodo]