Sajtóhír: Erik ten Hag két játékos eladását is megvétózta a Manchester Unitednél

4 hónap ezelőtt 11

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere arra kérte az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő klub vezetőségét, hogy a téli átigazolási időszakban ne adják el Raphaël Varane-t és Casemirót, mert számít a játékukra a továbbiakban. Erről az ESPN értesült az egyik klubközeli forrásától.

A United nagyságrendileg 20 millió fonttól esett el azt követően, hogy már a csoportkörben elvérzett a Bajnokok Ligájában.

A kínos fiaskó után szárnyra kaptak olyan hírek a brit sajtóban, hogy a költségvetés helyrebillentése érdekében az MU megválhat néhány játékosától a téli átigazolási időszakban.

Néhány napja még arról lehetett hallani, hogy a manchesteriek megfelelő ajánlat esetén Casemirót, Varane-t és Anthony Martialt is hajlandóak lennének elengedni.

Casemiro az elmúlt két hónapot combizomsérülés miatt hagyta ki, míg a francia védő csak nemrég szerezte vissza a helyét a kezdőcsapatban. Az ESPN úgy tudja, hogy Ten Hag hajlandó csökkenteni a csapat létszámát januárban, és már jóváhagyta, hogy Donny van de Beek kölcsönbe az Eintracht Frankfurthoz kerüljön.

A szeptember óta száműzött Jadon Sancho szintén távozázhat, de a holland menedzser jelezte, hogy Casemiro és Varane is szerepel még a terveiben.

Az ESPN forrása úgy tudja, hogy a vezetőség a kérés ellenére sem zárta ki az eladásukat, mire Ten Hag kijelentette, csak akkor szabad elengedni a párost, ha a klub megfelelően tudja őket pótolni januárban. Ez nem lenne egyszerű mutatvány, tekintve, hogy közben a pénzügyi fair play szabályoknak is meg kellene felelni.

Index könyvek

Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM