Sajtópert nyert Perintfalvi Rita az Origo ellen

1 hét ezelőtt 15

A kormánykritikus teológus egyelőre 4:0-ra vezet a kormánymédiával szemben.

“Most már hivatalos és nekem papírom van róla, mégpedig a Fővárosi Törvényszéktől, hogy a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Demokrata és az Origo hazugságokat és valótlan állításokat terjesztett rólam, amit helyre kell igazítaniuk és az összes perem költségeit meg kell fizetniük” – írta a Facebookon Perintfalvi Rita teológus, amit a Media1 szúrt ki. 

Mint írja, az ítélet még nem jogerős és számír rá, hogy a médiumok fellebbezni fognak, “mert az a fajta pökhendi arrogancia, amivel a propagandamédia dolgozik, nem fog még ezen a ponton sem leállni”. Szerinte jó esetben az igazak győznek és a hazugok elnyerik méltó büntetésüket, így történt ez most is, amikor a róla megjelent valótlan állítások miatt perelt, ügyvédjével pedig a jogerőre emelkedésig harcolnak tovább. Előtte azonban még pezsgővel ünnepli meg a pillanatot.

Perintfalvi Rita Publik

☝️4 : 0!!! PERINTFALVI RITA : MAGYAR NEMZET, MANDINER, DEMOKRATA, ORIGO!!! MIND VESZÍTETTEK ELLENEM! Ez az!🙃😆💞 Mert az igazak győznek és a hazugok elnyerik méltó büntetésüket! Legalábbis jobb…