Schmuck Andor megnyerte a saját előválasztását, most sufnituning kampánnyal lenne polgármester

1 hét ezelőtt 14

[sz]Maier Vilmos[sz]

Indul az V. kerületi polgármester-választáson Schmuck Andor, írja a Blikk. A visszatérő politikus decemberben adott be javaslatot a pártoknak, amelyben arra kérte őket: a kerület az ingatlanhasznosításokból és a parkolásokból befolyó 10 milliárd forintnyi bevételnek a felét fordítsa a lakók jólétére.

„Sajnos, egyik párt sem mutatott ezen kérésem iránt érdeklődést, pedig azt hittem, a tagjaiknak lesz annyi eszük. Ezért döntöttünk a csapatommal úgy, hogy megalakítjuk a Miénk a Belváros Egyesületet és elindulunk a választáson.

Csapatom is van, mind a nyolc körzetben indítunk képviselőjelölteket. Az általunk indított előválasztást megnyertük, szombattól pedig elindul az aláírásgyűjtés és a kampányunk”

– mondta a lapnak Schmuck Andor.

A politikus azt is elárulta, hogy a kampányuk költségvetése alig éri el a 100 ezer forintot, és annyira sufnituning az egész, hogy a minap ő plakátolt.

A kerületben jelenleg a fideszes Szentgyörgyvölgyi Péter a polgármester, aki idén is indul. Az előválasztást Juhász Péter, az egykori Együtt nevű párt elnöke nyerte.

[kapcsolodo]schmuck-andor-meglepo-vallomasa-7-liter-kolat-iszik-meg-naponta/[kapcsolodo]