Schobert Norbert posztban vallotta meg, hogy a felesége otthon van Allah világában, de biztosított arról, hogy ők azért Krisztust követik

2 hónap ezelőtt 11

Váratlan coming out dobta fel Magyarország egyistenhívő lakosait kedden délelőtt. Schobert Norbert fitneszvállalkozó Instagram-posztban árulta el, hogy felesége, Rubint Réka „otthon van” Allah világában.

Hogy mi?

Nehéz megmondani, mert Norbert a szakrális témához illően misztikusan zavaros írásban vallott Réka és a muszlimok teremtő istenének viszonyáról.

Az első mondata még semleges bemelegítés:

„Büszke vagyok arra, hogy Feleségemet, Rékát segíthetem az álmai megvalósításában.”A következő kettő egyfajta magyarázatot ad arra, hogy a szerző annak idején miért sietett annyira megkérni a leendő Réka Asszony kezét:

„Édesapja vérbeli Jász ember volt. Sokat örökölt Tőle.”Aztán jön 3 rövid mondat, amivel Norbi ledobja a bombát:

„Amikor meglátom Őt Allah világában, látszik, hogy egy része otthon van. Tudtátok, hogy a Jász nép iráni eredetű, az alánok egyik ágát alkotja. A kunokkal együtt 1239-ben telepedtek le a Magyar Királyság területén.”A coming outot azonnal egyfajta vörös farok követi a posztot olvasó gyaurok kedvéért:

„Természetesen Krisztust követjük, de mindenki annyira sok féle vért hordoz az ereiben.”Hogy a lecsengetésből megtudjuk, Allah hercegnőjének se lehet könnyű a színfalak mögött:

„Rékát otthon néha perzsa hercegnőnek szoktam viccesen hívni. Nem szereti, de van benne valami❤️❤️❤️”A bejegyzéshez Norbert több fotót is mellékelt, az egyiken a féljász Réka az Örökkévaló üzenetét jegyzi le Krisztus követőinek, ami a következő:

„Alakreform Omán”