„Soha többet nem akarlak látni!” – Durva balhé robbant ki a TV2 sztárpárja között

1 hét ezelőtt 16

[sz]Maier Vilmos, képünk illusztráció, fotó: Unsplash/[sz]

Ideiglenes párcserék voltak a TV2 esküvős valóságshow-jában, ami után óriási balhé kerekedett Andris és Petra között, írja a Blikk. A Házasság első látásra Petrája Lacival randevúzott, akivel flörtölni kezdett, ám a férfi többször is visszautasította.

Később mindezt elmondta Laci párjának, Hildának is úgy, hogy nem lépett át semmilyen határt. Laci azonban elárulta Hildának, hogy Petra a randijukon levette a jegygyűrűjét azzal, hogy úgysincs rá szüksége.

Miután mindez kiderült a közös párterápián, Petra férje, Andris kiakadt, majd a férfi lakásán folytatódott a vita.

„Csak kérdésként kérdezem, miért nem úgy adod elő a sztorikat, ahogy történik? A maga valójában. Nem engem védve, nem magadat, ahogy valójában történik és elhangzik” – kérte számon Andris Petrát, aki azt válaszolta, hogy mindent úgy mondott el, ahogy megélte. Andris ezen annyira kiakadt, hogy végleg pontot tett a kapcsolatukra, és elzavarta az otthonából Petrát.

Tulajdonképpen nagyon sokat agyaltam, és nem vagyok hajlandó ezt tovább folytatni – mondta Andris, mire Petra közölte, hogy ő is erre jutott.

„Jó, akkor tiéd a színpad! Szeretném, ha kipakolnál a gardróbból, és soha többet nem akarlak látni!”

– adta ki Petra útját Andris.

A durva vita egy részét itt lehet megnézni:

[kapcsolodo]komoly-konfliktus-a-hazassag-elso-latasra-tegnapi-reszeben-be-kellene-latnod-hogy-erre-megoldas-kell/[kapcsolodo]