Sport: Bulgária egyenlített, 1-1-re áll a magyar válogatott szófiai Eb-selejtezője – kövesse élőben a hvg.hu-val

5 hónap ezelőtt 21

18 39 de egyikük sem talál igazi helyzetet. A magyar válogatott mindenesetre érezhetően jobb hangulatban kezd, mint az előző, litvániai meccsen.

18 36 Ádám Martin a földön fekszik. A visszajátszásból egyértelmű, hogy Valentin Antov rálépett a láábára. Ennek ellenére nem ért egyet a bíróval, aki először szabadrúgást ítél a magyaroknak, aztán elővette a sárgalapot is. Mivel a bolgár játékos már összeszedett korábban egy sárgát, ő már nem folytathatja a meccset.

18 29 volt egy veszélyesebb helyzete a bolgároknak. Deszpodov indult meg, de Szalai Attila szépen védekezett.

18 26 A bolgárok egyenlítő gólja óta kicsit tanácstalanabbnak tűnik Marco Rossi csapata.

18 20 Hetedik válogatott mérkőzésén az első gólját szerezte meg a bolgár játékos, ehhez Botka elcsúszása is kellett.

18 19 Nem sokkal a meccs kezdete előtt a rendőrség vízágyút vetett be a szófiai stadion előtt összegyűlt bolgár szurkolók ellen, számolt be a Telex helyszíni tudósítója. A szurkolók a bolgár szövetség ellen tiltakoztak, és füstbombákat lőttek ki. Lehetett számítani hasonló megmozdulásokra, a meccsel kapcsolatos balhék miatt a bolgár szurkolók tüntetést szerveztek, amire egyébként meghívták a legnagyobb magyar szurkolói csoportot, a Carpathian Brigade-et is.

18 16 Valentin Antov sárga lapot kap a szabálytalan akcióért, a magyar játékosnak nincs nagy baja, már oda is állt a szabadrúgás elvégzéséhez.

18 11 ők a közvetítésben is halllhatóan biztatják a bolgár gól után a magyar válogatottat.

Írta a HVG

A Sport: Bulgária egyenlített, 1-1-re áll a magyar válogatott szófiai Eb-selejtezője – kövesse élőben a hvg.hu-val bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.

Bejegyzés navigáció