Steiner Kristóf próbált szóba elegyedni Varga Judittal, de nem járt sikerrel

1 hónap ezelőtt 15

A celeb megfogalmazta aggályait a volt igazságügyi miniszter állításaival kapcsolatban, de állítása szerint „másodpercek alatt” törölték a kommentjét.

Miután Magyar Péter közzétett egy hangfelvételt, amellyel azt kívánta bizonyítani, volt felesége tudott többek között arról, hogy bizonyos dolgokat „kihúztak” a Schadl-ügy ügyészségi dokumentumaiból, Varga Judit válaszként egy posztban írta meg, állítása szerint hogyan bántalmazta őt házasságuk alatt Magyar.

Steiner Kristóf tévés személyiség a közösségi oldalán mutatta meg, mit szeretett volna hozzáfűzni Varga oldalán az ügyhöz, azonban azt „másodpercek alatt törölték”.

„Kedves Varga Judit, nagyon sajnálom, hogy ilyen szörnyű emlékei vannak a házasságáról, egyetlen embernek sem kellene ilyesmit átélni. Ezzel egyidőben, a hangfelvétel tartalmi részének teljes ignorálása tovább mélyíti a bizalmatlanságot – önben, és a Fideszben. Hogyan lehet büszke, ha világos, hogy ön már akkor evidenciaként kezelte, hogy »persze, magukat kihúzták«? Értem, hogy a hangfelvétel meghallgatása sebeket tép fel, de az, hogy egyetlen szava sincsen a központosított, bizonyított, elfogadhatatlan csalásról és hazugságról, úgy emberként, mint politikusként elfogadhatatlan. Lehet (és kell is) egyszerre kiállni a nők bántalmazása ellen és a valós demokráciáért” – írta Steiner egy korlátozott ideig elérhető posztban, amelyet a 24.hu vett észre.

Az ügyben nemrég Majka és Molnár Áron is megszólalt.