Súlyos sérülést szenvedett egy meccsen, kórházba került a magyar válogatott középpályás

2 hét ezelőtt 17

Az NB II-ben, Kazincbarcika és Nyíregyháza labdarúgó csapatának mérkőzésén, egy ütközés után megsérült a hazai csapat 34-szeres válogatott középpályása, Varga József. Az már biztos, hogy arccsonttörést szenvedett.

A sérülésről a hazaiak számoltak be egy közleményben. Azt írták, „a vasárnapi mérkőzésen egy szerencsétlen és vétlen ütközés nyomán súlyos arcsérülést szenvedett játékosunk, Varga József. 

Kórházi kivizsgálása azonnal elkezdődött, az sajnos már biztos, hogy törés is történt, de a további vizsgálatokat követően lesz pontos diagnózis

– közölték.

Hozzátették, rengeteg jókivánságot kaptak a történtek után, és azért is hálásak, hogy „a sérüléskor a vendég Nyíregyháza Spartacus FC teljes egészségügyi stábja azonnal és önzetlenül segített, és hogy a találkozót követően is számos emberi megnyilatkozást tettek.

Köszönjük mindenkinek a segítséget, támogatást, és bízunk benne, hogy játékosunk mielőbb és maradéktalanul felépül

– írta a hazai csapat.

A mérkőzést végül a Nyíregyháza nyerte 1–0-ra, amely jelenleg vezeti a tabellát is. Varga József összesen 34-szer szerepelt a magyar válogatottban, 28 meccsen kezdőként lépett pályára, legutóbb 2018 nyarán ölthette magára a nemzeti mezt.

Index könyvek

Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM