Szabó Zsófi visszaigazolt a TV2-höz és egyből egy társkereső realityt vezet

2 hónap ezelőtt 17

A Házasság első látásra című "tudományos párkereső realityben" a kiválasztott pár az esküvőjén látja majd egymást először.

Harminc országban tűzték már képernyőre Ausztráliától, Olaszországon át Norvégiáig a "tudományos párkereső reality"-t, a TV2-n március 18-én indul az első évad.

A műsorban olyan egyedülállók indulnak, akiknek az ideális párt egy szakértő csapat - három pszichológus: Gaál Viktor, Tóth Melinda, Sarkadi Bálint - tudományos módszerekkel keresi meg. A játékosok aztán teljesen vakon, a szakértői csapat által számukra ideálisnak talált partnerrel az első találkozásukkor összeházasodnak - áll a csatorna közleményében.

Szabó Zsófi

A műsorba 6 nő és 6 férfi vágott bele, Dávid Petra, személyi edző és influenszer, Góbi Hilda, üzletvezető, Boda Gyöngyi, szempilla stylist, Gál Bogi, menedzser, Hegedűs Kornélia idősotthonvezető, Horváth Enikő, valamint Szandavári Gergely üzletkötő, Rózsavölgyi János vállalkozó, Kriston Péter személyi edző, Brem László küzdősport oktató, Kabai András, DJ, producer, építőmérnök és Hegedűs Csaba vállalkozó.

Házasság első látásra március 18-tól indul a TV2 műsorán. A műsorvezető az a Szabó Zsófi lesz, aki a TV2-nél kezdte tévés pályafutását, majd tíz évvel ezelőtt az RTL-hez igazolt. Most visszatért a TV2-höz.