Szakított a vőlegényével, Mexikóban kezd új életet Szilágyi Liliána

2 hónap ezelőtt 7

[sz]H. M. – Fotó: MTI/Kovács Tamás[sz]

Szilágyi Liliána egyik közeli ismerőse erősítette meg a hírt, miszerint az úszónő és párja, Zsombor szakítottak – írta meg a Blikk.

„Már nincsenek együtt, s úgy tudom, a jegyességet is felbontották. Lilu új életet akar kezdeni, nem véletlenül utazott el Mexikóba, és nem véletlenül maradt itthon Zsombor. Nem gondolnám, hogy ennek a kapcsolatnak lehet még jövője, legalábbis, ha Lilu oldaláról nézem, akkor most biztos nem. Neki lelkileg kell rendbe hoznia magát, ezért is utazott el”

– mondta el a Ripostnak egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Az úszónő valószínűleg Mexikóban kezdett új életet: erre engednek következtetni a közösségi oldalán látható fotói. Az ügyvédje, Keviczki István is megerősítette ezt a hírt.

Szilágyi Liliána 2022-ben állt ki a nyilvánosság elé azzal, hogy apja – aki korábban az edzője is volt – zaklatta és bántalmazta őt és az édesanyját is. A vallomásában Szilágyi Liliána azt is elmondta, hogy szerinte az apja már akkor is verte az édesanyját, amikor ő terhes volt vele. Az ügy kirobbanása után Szilágyi Zoltán becsületsértés miatt perelte be a lányát.

[kapcsolodo]szilagyi-liliana-nem-haragszom-az-apamra/[kapcsolodo]