„Szekunder szégyent éreztem, aztán elnevettem magam” – ez Karácsony Gergely véleménye Szentkirályi Alexandra TikTok-videójáról

2 hét ezelőtt 17

[sz]H. M. – Fotó: Facebook[sz]

Korábban írtunk róla, hogy Karácsony Gergely részletesen beszélt a Blikknek a választási esélyeiről, és elmondta a véleményét Szentkirályi Alexandráról is.

Az interjúban szóba került az a bizonyos TikTok-videó is, amiben Karácsony Gergelyt parodizálja a Fidesz főpolgármester-jelöltje, amiért nem tud autót vezetni és nem beszél angolul.
@alexandra.szentkiralyi

Budapest vezetése számtalan dolgot igényel, aminek Karácsony Gergely híján van. Nincs jogosítványa, mégis ő szervezi Budapest közlekedését. Nem csoda, hogy ekkora káoszt okozott az utakon. 🚗 Nem beszél nyelveket, ezért a főváros képviselete külföldön sem megy neki. 🗺 Elsőre talán viccesnek is tűnhet, de ez a szomorú valóság.

♬ eredeti hang – Szentkirályi Alexandra

A budapesti főpolgármestert megkérdezték arról, hogy ez rosszul esett-e neki.

Karácsony Gergely így válaszolt:

“Rosszul? Nem. Inkább afféle szekunder szégyent éreztem, aztán meg nevettem. Nem tudok olyan mélyre süllyedni politikailag, hogy érdemben reagáljak erre a videóra.”

– mondta a lapnak a városvezető.

Karácsony hozzátette, hogy Szentkirályi ötéves főpolgármester-helyettességéből csak arra emlékszik, hogy kitüntette a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját. Szerinte Szentkirályi „ennek a hatalomnak az arca, szerintem ő volt a huszadik a listán a jelöltjeik közül, csak az előtte lévő tizenkilenc nem vállalta.”

[kapcsolodo]karacsony-gergely-biztos-a-gyozelmeben-megnyerjuk-a-valasztast/[kapcsolodo]