Szenzációs reklámban vall szerelmet második otthonának Valtteri Bottas

1 hónap ezelőtt 14

Tangapapucs-tároló, beépített pitesütő és rovarelhárító rendszer. Mi kellene még egy bérelhető autóba?

Valtteri Bottas, a Stake F1 Team (korábban Alfa Romeo) finn versenyzője az utóbbi időben inkább a humoros performanszaival, semmint a világbajnokságban elért eredményei miatt kerül be a hírekbe. Tavaly ősszel például amiatt írtak róla, hogy kiadott egy teljes naptárat a róla készült aktképekből, amelynek bevételeiből 150 ezer dollárt adományozott a figyelmet a férfiak egészségi problémáira irányító Movember mozgalomnak.

Most, az F1-es Ausztrál Nagydíj előtt az Uber Carshare autómegosztó szolgáltatás marketingesei látták meg benne a potenciált arra, hogy fokozza az érdeklődést a szolgáltatásai iránt, ezért reklámot forgattak vele.

Egyáltalán nem meglepő, hogy éppen rá esett a választásuk: a barátnője Tiffany Cromwell ausztrál kerékpárversenyző, aki megszerettette kedvesével a hazáját és az ausztrál életstílust. Jó ideje büszkén viseli például azt a mullet elnevezésű, és leginkább a Bundesliga-séróra hasonlító frizurát, amely a kétezres évek óta hódít az országban.

A reklámban Bottas – akit csak úgy jellemeznek mint „nagyon híres autóversenyzőt” – arról beszél, hogy van egy nagyon gyors és nagyon fényes autója, ám azt, sajnálatos módon, nem a híres ausztrál életstílusra tervezték. Márpedig ő nemcsak az ottani divatot és ételeket szereti, hanem imád vezetni is az ország – a második otthona – útjain, éppen ezért tart ott egy másik kocsit.

És micsoda második autó ez! Felszerelték többek között kerékpár- és horgászbottartóval, tetőcsomagtartóval, tangapapucs-tárolóval és még beépített pitesütővel is, de helyet kapott rajta egy rovarelhárító rendszer is.

Uber Carshare – Valtteri Bottas’ Aussie ‘Second’ Car

There are thousands of Second Cars to rent on Uber Carshare but only this one has a meat pie oven. Terms & Conditions: Valtteri’s ‘Second’ Car is owned by Uber Carshare and available to book in Melbourne for a maximum of 48 hours from 9am 22 March until 11:59pm on 12 April 2024 (maximum one booking per member during this period).

Ráadásul a kocsit addig, amíg a másik, a versenyautóját vezeti, ingyen bérelheti ki bárki. „Mert már úgyis kőgazdag vagyok” – hangzik el a reklámban.

Az Uber két évvel ezelőtt vásárolta fel az autómegosztót, amelyet tíz évvel korábban, Car Next Door néven alapítottak Ausztráliában. A lényege, hogy a felhasználók a platformon keresztül bérbe adhatják az autójukat, jellemzően a másodikat.