Széphalmi Juliska hónapok óta szingli, de eszébe sem jut most a párkapcsolat

1 hét ezelőtt 15

[sz]Fischer Gábor[sz]
Azután ért véget Juliska kapcsolata, hogy a férfi közölte, nem akarja más gyerekét nevelni. Nem sokkal ezután a térdét is operálni kellett. A Blikknek erről így nyilatkozott:
Azon, hogy ez a baleset megtörtént, egyáltalán nem csodálkozom. Nem voltam jól lelkileg, nagyon megviselt a szakítás Richárddal. Rövid idő alatt sok minden történt. Úgy érzem, novemberre egy magánéleti válságba kerültem. Megszűnt a párkapcsolatom, ha nem is véglegesen, de elvesztettem a munkám, és ezáltal a hobbimat is. Minden stabilitásom, kapaszkodóm elvesztettem, hirtelen a feje tetejére állt az életem.

Juliska műtétje után szakemberhez fordult és önismereti munkába fogott. Szerinte az operáció és annak következményei megtanították segítséget kérni, és azt is tudja már, hogy ki az, akire számíthat.

Abban még fejlődnöm kell, hogy ne terheljem túl magam. Semmi én-időt nem hagyok magamnak. Nyilván ez egyfelől azért van, hogy ne legyen időm gondolkodni. A futást korábban arra használtam, hogy mentálisan kikapcsolódjak. Ezt az operáció hosszú időre elvette tőlem, de szerencsére fokozatosan lép vissza az életembe, jövő héten már a szabadban is futhatok” – folytatta a táncosnő.

Széphalmi nyolc hónapja szingli, és eszébe sem jut párkapcsolat.

Most az a feladatom, hogy egyedül is megtaláljam a boldogságom, és jól érezzem magam.
Egyelőre a kényszerpihenő előnyeit élvezi: sokkal több időt tud fiával tölteni, közben egyetemi tanulmányait is folytatja. Május 7-től pedig újra próbál a Madách Színházban, és várhatóan ősszel visszaté a színpadra is.

[kapcsolodo]/ugy-huzott-ki-egy-kollegam-a-szinpadrol-mento-vitte-a-surgossegire-a-probarol-szephalmi-juliskat/[kapcsolodo]