Szoboszlai Dominik a Bayern Münchenből kaphat posztriválist

3 hónap ezelőtt 7

kimmich

Német lapértesülés szerint a Liverpool beszállt a Bayern München középpályásáért, Joshua Kimmichért folytatott versenyfutásba.

A német válogatott futballistát nem lesz egyszerű megkaparintani, hogy a Manchester City és a Barcelona is feni rá a fogát. 

A Bundesliga átigazolásaival kapcsolatban rendre jól értesült Bild úgy tudja, hogy most a Liverpool is beszállt a csatába, és a münchenieket edző Thomas Tuchel készen áll rá, hogy újraformálja együttese középpályáját.

Kimmich a nyáron szívesen maradt a münchenieknél, ahol már nyolc bajnoki címet és 20 trófeát szerzett, de a hírek szerint az elmúlt időszakban összekülönbözött Thomas Tuchel vezetőedzővel, jövője pedig kérdésessé vált a német rekordbajnoknál.

A 28 éves Kimmich szerződése 2025 nyarán jár le a német rekordbajnoknál, így újabb megegyezés hiányában még idén lehetne jelentősebb mennyiségű pénzre váltani a játékjogát.

A futballista piaci értékét a Transfermarkt jelenleg 75 millió euróra taksálja.

A 82-szeres válogatott szűrő a Stuttgart utánpótlását kijárva egy kétéves lipcsei időszak után került vissza a VfB-hez, mielőtt 2015 nyarán 8,5 millió euróért a Bayern játékosa lett. A müncheni klubban 370 tétmérkőzésen 41 gólt és 100 gólpasszt tett a közösbe – szenzációs mezőnymunkáján túl.

(Borítókép: Sebastian Widmann/Getty Images)

Index könyvek

Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM