Szoboszlai után újabb magyar név a Liverpool kiszemeltjei között

1 hét ezelőtt 5

A Chelsea és az Arsenal után újabb angol kérő, méghozzá a Liverpool került szóba a Sporting CP magyar származású támadójával, Gyökeres Viktorral kapcsolatban – szúrta ki az nb1.hu. 

Gyökeres Viktor megállíthatatlan: a 25 éves gólvágó ebben az idényben eddig 45 tétmeccsen szerepelt a Sporting Lisszabonban, a bizalmat pedig 38 találattal és 16 gólpasszal hálálta meg.

Könnyen elképzelhető, hogy a magyar felmenőkkel rendelkező futballista a nyáron csapatot fog váltani. A hitc.com értesülése szerint Gyökeres egyik kérője a Liverpool lehet, vagyis benne van a pakliban, hogy Szoboszlai Dominik csapattársa lesz a gólerős labdarúgó a következő szezonban – emeli ki az nb1.hu.

A hitc.com azt állítja, a Pool megfigyelői a hétvégén a helyszínen tekintették meg a Sporting–Guimares-bajnokit, amelyen főleg Gyökeres teljesítményét figyelték. A játékos meggyőzhette a szigetországi klub munkatársait, hiszen duplázott az összecsapáson, amelyet a lisszaboniak 3–0-ra megnyertek.

Nem sokat gondolkodom a jövőmről, jelenleg arra fókuszálok, hogy a Sportinggal megnyerjük a bajnokságot és a kupát. Jól érzem magam itt, aztán nyáron meglátjuk, hogy alakul a sorsom

– nyilatkozta Gyökeres, aki a svéd válogatottban 20 meccsen szerepelt.

A játékos szerződése aktuális együttesénél 2028 nyarán jár le. Múlt nyáron 21 millió eurót kapott a játékjogáért az angol másodosztályban szereplő Coventry City.

Az épp a napokban vált valószínűtlenné, hogy Gyökeres jelenlegi klubedzőjével, Rúben Amorimmal együtt tenné át a székhelyét az Anfield Roadra. Erről bővebben itt írtunk!

Index könyvek

Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM