Szövetségi ügynökök rohanták le Sean „Diddy” Combs házait - videó

1 hónap ezelőtt 17

Az egykor Puff Daddy néven ismert rappernek több szexuális zaklatásról szóló ügye is van bíróság előtt, de nem biztos, hogy a mostani nyomozásnak ő volt a célpontja.

Szövetségi ügynökök razziázta Los Angelesben, Miamiban és New Yorkban olyan ingatlanokban, amelyek Sean “Diddy” Combs rapperhez köthetőek, ezt az amerikai belbiztonsági minisztérium is megerősítette hétfőn a Guardian szerint.

A hatóságok egy prostitúciós ügyben nyomoznak, ennek részeként tartottak nyomozást a rapper-producer és mogul ingatlanjaiban – írja az AP névtelenül nyilatkozó hivatalnokok közlése alapján.

Az egyelőre nem derült ki, hogy Combs áll-e a nyomozás középpontjában. Azt ugyanakkor lehet tudni, hogy korábban már több ügyben is indult polgári per a zenész ellen szexuális zaklatás és emberkereskedelem vádjával.

Tavaly az exbarátnőjével, az R&B-énekesnő Cassieve peren kívül egyezett meg Combs. A nő azzal vádolta, hogy éveken át fizikailag és szexuálisan bántalmazta őt.

Egy másik nő azt állítja, hogy Combs két másik férfival együtt megerőszakolta őt két évtizeddel ezelőtt, amikor 17 éves volt.

Rodney Jones producer szintén azzal vádolta Combsot, hogy szexuálisan bántalmazta őt, és arra kényszerítette, hogy szexmunkásokat béreljen fel, és szexuális aktusokat hajtson végre velük.

Combs tagadta a vádakat. Azokra a vádakra reagálva, hogy megerőszakolt egy 17 éves lányt, Combs ügyvédjei dokumentumokat nyújtottak be, amelyekben a kereset elutasítását kérik, és kijelentik, hogy “soha semmilyen körülmények között nem vett részt, nem volt tanúja, és nem volt vagy van tudomása a felperessel kapcsolatos szexuális vagy egyéb visszaélésekről”.