Szülei is megérkeztek Matthew Perry házához

6 hónap ezelőtt 26

Matthew Perry szülei elváltak, amikor a színész 1 éves volt, és attól a pillanattól kezdve bonyolult volt kapcsolatuk. Édesapja, John Bennett Perry a válást követően Los Angelesbe költözött, hogy színészi karrierjét építse – inkább kevesebb, mint több sikerrel – édesanyja, Suzanne Langford pedig kisfiával együtt Ottawában kezdett új életet. A színész magánélete viharosan alakult, elmondása szerint leginkább azért, mert nagyon felületes viszonya volt szüleivel.

Matthew Perry október 28-án éjjel halt meg Los Angeles-i otthonában, halálát vélhetően fulladás okozta. 

Alig egy órával fiúk halálhíre után megérkeztek Perry szülei is a színész házához és a helyi riporterek szerint „teljesen összetörtnek tűntek” – írja a Daily Mail.

Nem volt igazi apa fiú kapcsolatuk

Matthew Perry és édesapja sohasem álltak igazán közel egymáshoz, tekintve, hogy J.B. Perry Los Angelesbe költözött, miután elvált gyermeke anyjától. Az idősebb Perry színészi karrierje beindításán fáradozott, de leginkább Old Spice reklámokban tűnt fel és onnan emlékeztek rá az emberek.

Később, mikor Matthew Perry ismertté vált a Jóbarátok által, bejuttatta apját is a sorozatba egy rész erejéig, a negyedik évadban. 

A színész életrajzi könyvében azt is leírta, hogy édesapja is küzdött alkoholproblémákkal még karrierje kezdetén, de mivel érezte, hogy ezzel csak tönkreteszi magát, egyik napról a másikra elhagyta az italt. Matthew Perry azt írta,

soha nem értettem, hogy csinálhatta ezt ilyen egyszerűen. 

Mindig is küzdött anyja figyelméért

Suzanne Longford – ma már Morrison – az idősebb Perrytől való válása után Ottawába költözött kisfiával, ahol újságíróként dolgozott. Hamarosan az akkori Trudeau elnök sajtótitkára lett, így rengeteget kellett dolgoznia, nem sok minőségi időt tudott eltölteni fiával. 

Matthew Perry életrajzi könyvében leírta, mindig is azért küzdött, hogy figyelmet kapjon valamilyen módon az anyjától. Hozzátette,

észrevettem, ha vicces dolgot csinálok, akkor nemcsak figyel rám, de nevet is. Ez elképesztő boldogsággal töltött el.

Az édesanyja újraházasodott, hozzáment Keith Morrison kanadai műsorvezetőhöz, akitől még két gyermeke született.