Tévedésből felépítettek egy 180 milliós házat egy nő üres telkére

1 hónap ezelőtt 9

[sz]Maier Vilmos[sz]

Tévedésből építettek egy félmillió dollárt (182,5 millió forintot) érő házat egy nő telkére Hawaiion, írja a LADbible. Annaleine Reynolds még 2018-ban vásárolta meg a telket egy árverésen a Hawaiian Paradise Parkban azért, mert jó adottságai voltak. Az volt a terve, hogy a koronavírus-járvány után kezd valamit a területtel.

Azonban legnagyobb meglepetésére nemrég felhívta egy ingatlanközvetítő, aki hatalmas baklövésről tájékoztatta.

A telkét teljesen ledózerolták, és egy vadonatúj, félmillió dollárt érő házat építettek rajta. Az ingatlanos pedig akkor tudta meg, hogy a nemrég értékesített ház a nő nevén lévő telken áll.

Kiderült, hogy a helyi Keaau Development Partnership fejlesztő cég felbérelte a PJ’s Constructiont, hogy építsen egy tucat házat azokon az ingatlanokon, amelyeket a fejlesztő felvásárolt a környéken. De az építési vállalkozó tévedésből Annaleine telkén húzott fel egyet ezek közül.

Az ingatlanfejlesztőt képviselő ügyvéd azzal érvelt, hogy a dzsungelszerű Hawaiian Paradise Park legtöbb telke nagyon hasonló. Annaleine Reynolds ügyvédje szerint az ügyben egymásra mutogat az ingatlanfejlesztő, az építtető és néhány alvállalkozó. Szerinte veszélyes precedenst teremtene, ha valaki jogtalanul a másik földjén építkezne, majd ezután még be is perelhetné a telek tulajdonosát.

[kapcsolodo]egyszeruen-ellopta-az-ingatlanmaffia-a-par-godolloi-hazat-a-banda-stromanjanak-a-holtteste-egy-kutbol-kerult-elo/[kapcsolodo]