„Titkosrendőrségről” beszél az Operettszínházat otthagyó Mészáros Árpád Zsolt

1 hónap ezelőtt 8

[sz]Gárfok Valér. Kép: Facebook[sz]

Az Operettszínház művésze, Mészáros Árpád Zsolt szombaton jelentette be, hogy 23 év után otthagyja a színházat. A Blikknek nyilatkozva a színész most újabb részleteket árult el arról, miért döntött így.

„Eddig bírtam a feletteseim bántalmazó viselkedését és azt, ami a mai színházi rendszerben megy”

– fogalmazott Mészáros Árpád Zsolt, aki több kollégájához hasonlóan megfélemlítő légkörről, ellehetetlenítésről számolt be. Arról nyilatkozott, hogy egyre kilátástalanabbá vált a helyzete a színházban, így „saját és a családja egészsége, lelki békéje érdekében” döntött a távozásról.

„A szerepeket az utolsó pillanatban átadják olyan színészeknek, akik lojálisak a vezetéssel szemben, így nem lehet dolgozni. Az utóbbi időben azt éreztem én és több kollégám is, hogy a vezetőség valamilyen módon minden szavunkról tud. Már nem mertem megölelni a kollégáimat, őszintén megbeszélni a problémákat a színház épületén belül, mert folyamatosan érezzük a »titkosrendőrség« jelenlétét”

– mondta Mészáros. Szerinte a színhzázban „nem a jegyeladás vagy a színvonal az érdek”, a vezetőség tagjai a szakmai szempontokkal kapcsolatban figyelmetlenek és érdektelenek.

A Blikk az elhangzottakkal kapcsolatban megkereste a Budapesti Operettszínházat is, de azt írják, választ nem kaptak.

[kapcsolodo]/ujabb-szinesz-tavozik-az-operettszinhazbol-meszaros-arpad-zsolt-23-ev-utan-hagyja-ott-a-teatrumot/[kapcsolodo]