Titokzatos nő üldöz gyerekeket Hódmezővásárhelyen, egyet állítólag meg is sebesített – rettegnek a helyikek

1 hónap ezelőtt 5


[sz]Malinovszki András / Fotó: Nagy Bogi/SZMO (illusztráció)[sz]

Félnek a helyiek, és már a gyerekeiket is alig merik egyedül az utcára engedni Hódmezővásárhelyen – számol be a Blikk egy helyi Facebook-csoport alapján.

A csoport tagjai egy 35 év körüli nőről írnak, aki rettegésben tartja a környéken élőket, és állításuk szerint elsősorban a gyerekekre veszélyes. Állítólag gyerekeket követ, zaklat, sokan félnek tőle kiszámíthatatlan viselkedése miatt.

A lapnak egy helyi személy- és vagyonőr részletes információt adott:

„A tegnapi eset óta nem tudjuk hol van, mindenki félelemmel lép ki az utcára, én mondjuk személy-és vagyonőrként újra gázspray-vel és riasztópisztollyal. A gyerekeket újra kísérjük. Komolyan kell venni!! Kiszámíthatatlan. Volt, hogy a nő testvére megkereste a róla a csoportban posztolót chaten, hogy szálljon le róla”

– írta a férfi. Azt állítja, az eset helyszínén azóta fokozottabb a rendőri jelenlét.

A helyi Facebook-csoport egyik tagja a testvére miatt aggódik. „Nem tudom pontosan hogy a nő követte-e a húgomat, de valaki követte. Csak annyi volt, hogy elment a Cseresnyés kollégiumból a Sparba vacsorát venni magának. Mielőtt bement, a hölgy kisebb, körül-belül 10-12 éves fiúkat/lányokat szólítgatott le a Spar előtt! A húgom nagyon megijedt, amikor kijött a boltból, őt is le szerette volna szólítani, de ment tovább és utána valaki követte, és az volt a szerencséje, hogy éppen telefonált. Sírva ment vissza a kollégiumba. Este alig bírt elaludni emiatt az eset miatt” – mesélte a Blikknek.

Csütörtökön arról érkezett hír a csoportban, hogy a nő egy 15 éves lányt sebesített meg: késsel vágta meg áldozatát. Édesanyja megerősítette, hogy a tinédzser megsérült ugyan, de jól van. A sebe csak felszíni volt, de az ismeretlen eredetű penge miatt laborvizsgálatot végeznek a lányán.

A lap megkereste a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik elmondták, hogy büntetőeljárás indult a lakosokat félelemben tartó nő ellen.

„Tájékoztatjuk, hogy az ügyben a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult, azonban a nyomozás érdekeire tekintettel nem áll módunkban részletesebb információt adni”

– írták válaszukban.

[kapcsolodo]eveken-at-szexualisan-zaklatta-es-terrorizalta-lanyait-egy-apa-16-ev-fegyhazat-kaphat[kapcsolodo]