Több meccses eltiltást kaphat Kerkez Milos, csapata fellebbez a piros lapja ellen

1 hét ezelőtt 7

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen. A Bournemouth Antoine Semenyo találatával 1–0-ra legyőzte idegenben a Wolverhamptont. A találkozón kezdőként pályára lépő Kerkez Milost a 79. percben azonnali piros lappal kiállította a játékvezető, emiatt akár több meccsre is eltilthatják a magyar válogatott játékost.

Az ítélet szigorúnak tűnt első látásra, de a videóbíró (VAR) helybenhagyta a pályán meghozott döntést.

A Bournemouth menedzsere, Andoni Iraola a lefújás után azt mondta, nagyon elégedett volt csapata teljesítményével, majd kitért Kerkez pirols lapjára is.

60-65 percig a mi akaratunk érvényesült, de aztán emberhátrányba kerültünk, onnantól kezdve képtelenek voltunk magasan letámadni az ellenfelet. Nem tudtuk lezárni a meccset, ezért kompaktan kellett védekeznünk. Szerencsénk volt a 100. percben, amikor a bekapott gólt les miatt érvénytelenítette a játékvezető. Kerkez szerintem nem érdemelt pirosat, sárgás volt a becsúszása. Nem is páros lábbal ment oda, és behajlította a térdét, hogy ne okozzon sérülést a másiknak. Fellebbezünk a döntés ellen, mert túlzónak érzem a büntetés mértékét

nyilatkozta a spanyol szakember.

Ha nem törlik el a piros lapot, akkor a magyar futballistát akár három mérkőzésre is eltilthatja a szövetség (FA). Szerda este egy másik magyar futballista, Szoboszlai Dominik is pályára lépett a PL-ben, csapata, a Liverpool elveszítette a városi derbit az Everton ellen, így gyakorlatilag kiszállt a bajnoki aranyért folytatott versenyfutásból. Így az Arsenal és a címvédő Manchester City között dőlhet el az első hely sorsa.

Index könyvek

Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM