Új fotót tett közzé Lajos herceg hatodik születésnapjára Katalin hercegné

1 hét ezelőtt 12

Új fotót tett közzé Lajos herceg hatodik születésnapjára Katalin hercegné

Miután kisebb botrány tört ki az anyák napi, szerkesztett fotó miatt, a Kensington Palota ezúttal mindenkit megnyugtatott, nem módosított fotóról van szó.

Egy új, az édesanyja, Katalin hercegné által készített fotót tettek közzé Lajos hercegről.

Boldog hatodik születésnapot, Lajos herceg! Köszönjük a sok mai kedves kívánságot

– áll a fotó mellett.

Mivel Katalin éppen kezelésen vesz részt rákja miatt, a Kensington Palota korábban azt kérte, tartsák tiszteletben a hercegné privát szféráját, így a szóvivőjük most azt mondta: nem könnyű megtalálni a helyes egyensúlyt, de végül azért tették közzé mégis a képet, hogy ezzel köszönjék meg a jókívánságokat.

Katalin hercegné ereje most lesz igazán látható, amikor törékenyebb, mint valaha

Kiadhatott volna egy közleményt a Kensington-palotán keresztül, kitehetett volna egy Instagram-posztot, szigorúan manipulálatlanul nyilván, Katalin mégis úgy döntött, egy padon ülve kamerába mondja a diagnózisát: rákos. Sminkben, tökéletes hajjal, kifogástalan gesztusokkal tette nevetségessé és szánalmassá azt a cirkuszt, amely az elmúlt hetekben a személye körül kialakult.

A fotó Windsorban készült „az elmúlt napok során” – közölték.

Az előző fotó körüli botrányról itt írtunk:

Miért nem lehet békén hagyni Katalin hercegnét?

Boszorkányüldözést idéző hisztéria alakult ki egy elbaltázott, de alapvetően ártatlan családi fotó körül. Hihetünk-e annak, amit látunk, és mégis mivel tartozik a nyilvánosságnak Katalin hercegné?