Újabb magyar jut szerephez a La Ligában

3 hónap ezelőtt 10

Már több mint tíz országban fogyasztják azokat a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag magyar gyártmányú vitaminvizeket, amelyek először „hazai pályán” nyerték el a fogyasztók tetszését, majd idén már nagy nemzetközi elismerésben is részesültek. Az Európa több országában piacvezető hazai cég vezetői évek óta a magyar sport elkötelezett támogatói, most viszont szintet lépve a spanyol labdarúgás elitjében, a La Ligában is támogatói és beszállítói szerepet vállaltak.

Kaszás Attila, a Wiva vitaminvizeket forgalmazó, innovatív megoldásokban és a sporttámogatásban rejlő lehetőségeket kereső magyar vállalkozás társtulajdonosa és ügyvezetője szerint: eddig elvégzett munkájuk legnagyobb elismeréséként 2024-ben a ő vitaminvizeik nyerték el Spanyolországban az „Év Terméke” címet, ami a zsűrizésben résztvevő 79 város tízezer elégedett fogyasztójának véleményét tükrözte.

Sportnyelven szólva ezzel a szakma bajnokai lettünk, aminél díszesebb cégért keresve sem találhattunk volna magunknak.

Az SzPress Hírszolgálat tájékoztatása alapján a cég menedzsmentje a látványos spanyolországi térhódítást is meglovagolva döntött úgy, hogy kiszemelnek magunknak egy élvonalbeli labdarúgócsapatot Európa legerősebb bajnokságainak egyikében, amelyik egyelőre még nem veszi fel a versenyt a Real Madriddal és a Barcelonával, de azért képes bravúrokra.

„Még csak néhány napja, hogy aláírtuk a szerződésünket az RC Celta Vigo vezetőivel, amelynek értelmében mostantól a Viwa termékcsalád a csapat hivatalos vitaminitala, amely a marketingkommunikáció és a piaci növekedés számos lehetőségét tárja fel előttünk. Megjelenhetünk a stadionon belül a LED-falakon és az óriáskivetítőkön, bemutathatjuk a funkcionális italainkat a klub közösségi média felületein, de lesznek nyereményjátékaink és ismétlődő eladásösztönző promóciónk is.”

A Celta ugyan legutóbb hazai pályán 1–0-ra kikapott ugyan az élmezőnybe tartozó Real Sociedadtól, és ezek után a húsz csapatot felvonultató La Ligában a 16. helyet foglalja el, a klub vezetői így is előre lépésre számítanak, mi több arra, hogy az „égszínkékek” három éven belül olyan helyet harcolnak ki maguknak, ami az Európa-liga mezőnyébe juttatja őket.

„Sok mindent tudunk már meg az alig negyedmilliós Vigo városának büszkeségeiről, így azt is, hogy harminc országban építettek ki utánpótlásbázist maguknak, ezeknek a »felhozatalából« meríthetnek a jövőben. Számunkra nem csupán a város, hanem az egyharmad-Magyarország lakosságú Galicia, Spanyolország autonóm közössége is fontos kapcsolatot jelent, az együttműködés és az értékesítés újabb lehetőségeit. Erre is gondoltunk, amikor hosszútávú megállapodást kötöttünk egy olyan jólszervezett és kiszámítható klubbal, amely éppen 2023-ban ünnepelte fennállásának századik évfordulóját.” 

Azért az nagy dolog, hogy Rafael Benítez, a Chelsea, a Liverpool, a Real Madrid, az Internazionale és más klubóriások korábbi sikerkovácsa is a mi termékeinket kortyolgatja majd, ahogy a Vigo nyolc nemzet kiválóságait felvonultató első csapatának tagjai mellett minden korosztály játékosai is, úgy a mérkőzéseken, mint az edzéseken

– hangsúlyozta az okkal büszke Kaszás Attila, aki már helyi kedvencet is választott magának. Ő nem más, mint  a gólerős csatár Iago Aspas. A Sevillában és a Liverpoolban is megfordult, 18-szoros spanyol válogatott értékét a Transfermarkt hétmillió euróra becsüli.

A cég a hazai sportéletben nélkülözhetetlen partnernek számít. Már hagyományosnak tekinthető a vízilabdacsapatok és az úszószövetség támogatása, ahogyan a kajak-kenusport, valamint kézilabda- és röplabdacsapatok, illetve a parasportolók felkarolása is.

Index könyvek

Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM