Újabb nő állítja, hogy Gérard Depardieu kíméletlenül letámadta őt

2 hónap ezelőtt 9

Újabb nő állítja, hogy Gérard Depardieu kíméletlenül letámadta őt

2024. február. 26. 15:142024. február. 26. 15:14Élet+Stílus

Ezúttal egy díszlettervező indított ellene jogi eljárást.

Újból szexuális zaklatás vádjával kénytelen szembenézni Gérard Depardieu francia színész – írja a Guardian. Egy díszlettervező nyújtott be jogi panaszt a színész ellen, azt állítva, hogy szexuálisan zaklatta és bántalmazta őt egy 2021-es film forgatásán.

Depardieu ellen 2018-ban indult nemi erőszak miatt vizsgálat, majd 13 névtelenséget kérő színésznő számolt be arról, hogy a francia színész különböző forgatásokon 2004 és 2022 között zaklatta őket, tavaly decemberben pedig újabb színésznő számolt be saját hasonló tapasztalatáról.

Carine Durrieu Diebolt, az Amélieként megnevezett díszlettervező ügyvédje az Agence France-Presse-nek azt mondta, jogi panaszt nyújtott be az ügyészséghez. Amélie elmondása szerint Depardieu 2021. szeptember 10-én számos sértő megjegyzést tett rá. Miközben a folyosón ült, a színész „brutálisan megragadta, nagy erővel a combjai közé szorította, a derekát és a hasát pedig elkezdte felfelé masszírozni, egészen a melléig”. Az állítólagos incidenst a színész testőre zavarta meg.

Akkoriban nem tett feljelentést, mert nem akarta elrontani kollégái munkáját, a film közelgő megjelenése, illetve a stáb szeretete pedig azt a látszatot keltette, hogy nem lehet semmi baja. De a trauma továbbra is gyötri

– fogalmazott ügyvédje, aki azt is elmondta, hogy a nő érzései tavaly törtek ismét felszínre, amikor Depardieu egy nyílt levélben azt írta, „soha, de soha nem bántalmazott nőket”.