Újra elvonón járt Nagy Zsolt

2 hónap ezelőtt 12

Három hónapon át gyógyult a külvilágtól elzártan.

Alkoholproblémái miatt ismét elvonón volt Nagy Zsolt. A Blikk azt írja, hogy a színész – aki olyan filmekben szerepelt, mint a Kontroll, a Szezon vagy a Drakulics elvtárs – három hónapon át a külvilágtól elszigetelten gyógyult.

A lap megkeresésére Nagy megerősítette, hogy elvonókúrán vett részt azért, hogy kordában tudja tartani a függőségét. „Az, hogy most erről beszélünk, nyilván annak a következménye, amit tettem. Épp felépülésben vagyok, de erről nem szeretnék többet mondani” – nyilatkozta.

A cikk felidézte, hogy a színész nemrég egy rádióműsorban beszélt arról, hogy folyamatosan kísértések érik, és csak komoly erőfeszítéssel tud ellenállni.

Nagy 2020 novemberében, D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában beszélt először nyíltan arról, hogy fel kellett ismernie: problémái vannak. „Alkoholista vagyok, éppen jövök le. Egy hónapja tiszta vagyok. Ezt most már el kellett mondani” – fogalmazott akkor. Elárulta azt is, hogy többször visszaesett, mert nem volt elég ereje, de válaszút elé került, és el kellett mennie segítséget kérni.

Nagy Zsolt: "Taccsra tesznek, ha ellenvéleményed van"

Metoo-ügyben a szakma krémje szerinte "kussol", és nem csak fizikailag, verbálisan is folyik a bántalmazás a színházakban. Legújabb filmje szórakoztató rendszerkritika, október 23-án viszont Karácsony Gergellyel állt egy színpadon. Portréinterjú Nagy Zsolttal.