„Újra kellett tanulnom járni” – Gulyás Gergely gerincműtéten esett át

1 hónap ezelőtt 10

[sz]H. M. – Fotó: HírTV[sz]

A Miniszterelnökséget vezető miniszter először beszélt az egészségügyi problémáiról. A politikus a Mandinernek adott interjút, amiben elmondta, hogy nemrég komoly műtéten esett át.

“Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten estem át, amely az előző tíz nap rendkívüli fájdalmától eltekintve előzmény nélküli volt és azonnali beavatkozást igényelt. A műtét sikeres volt, de utána újra kellett tanulnom járni”

– mondta Gulyás Gergely a lapnak.

A kormányinfókat rendszeresen vezető miniszter elmondta azt is, hogy a héten már visszatért a munkához, és a tervei szerint húsvét után már részt vesz a kabinet- és kormányüléseken is.

Gulyás Gergely arra a kérdésre is válaszolt, hogy Magyar Péter miatt kerüli-e a nyilvánosságot.

„A rosszindulat is része a közéletnek, de legalább betegség esetén érdemes lenne félretenni, főleg ha a vádak ellentmondanak a tényeknek. A legutóbbi kormányinfón e tragikus szappanoperával kapcsolatosan tucatnyi kérdésre válaszoltam – közvetlenül egy infúzió és egy gerincinjekció után, amikor a fájdalom miatt valóban jó okom lett volna kerülni a nyilvánosságot.”

Magyar Péter kedden nyilvánosságra hozott felvételéről pedig ezt mondta:

„épeszű és bármilyen alacsony szintű, de létező erkölcsi mércével rendelkező ember nem veszi fel a feleségével, három közös gyermekük édesanyjával folytatott beszélgetését és nem tárja azt a nyilvánosság elé. Aki ilyet tesz, az minden tisztességes embernek politikai hovatartozásra való tekintet nélkül nemkívánatos személy kell, hogy legyen.”

A teljes interjút itt lehet elolvasni!

(via Blikk)

[kapcsolodo]gulyas-gergelyt-meg-kellett-muteni/[kapcsolodo]