Újra megpróbálkozik a portugál válogatott középpályás leigazolásával a Bayern München – sajtóhír

5 hónap ezelőtt 11

A német élvonalat (Bundesliga) erősítő bajorok a téli átigazolási időszakban ismét asztalhoz ülnek az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Fulham együttesével, hogy tárgyaljanak Palhinha átigazolásáról, akit Thomas Tuchel nagyon szeretne a csapatában tudni.

(Photo by Gualter Fatia/Getty Images)

A Sky Sports értesülései szerint a Bayern München januárban újra megpróbálja leigazolni a Fulham védekező szellemű középpályását, Joao Palhinhát. A németek a nyári átigazolási időszak utolsó napján nagyon közel álltak ahhoz, hogy leigazolják a portugál labdarúgót, azonban az angol együttes nem tudott megegyezni a helyére kiszemelt Manchester United játékossal, Scott McTominay-jel, így elálltak az üzlettől.

A bajorok viszont nagyon elégedettek voltak Palhinha hozzáállásával, ugyanis ő minden követ megmozgatott a transzfer érdekében, és miután ez nem jött össze a jelenlegi csapata miatt, nem sértődött meg rájuk, hanem biztosította őket arról, hogy továbbra is mindent megtesz a londoni gárdáért. Érdekesség, hogy azóta a portugál labdarúgó megújította a szerződését a Fulhammel 2028-ig.

Palhinha tavaly nyáron igazolt az angol csapathoz a Sporting CP-től 20 millió euróért cserébe. Azóta 51 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a “fehéreknél”, amelyeken 6 gólt jegyzett.

fociclub

Bejegyzés navigáció