Vadonatúj Apple üzlet nyílt Budapesten

1 hónap ezelőtt 8

Március 8-án, pénteken megnyitotta második Apple Premium Partner üzletét az iSTYLE, az Árkad után ezúttal a Westend City Centerben. A vállalat szerint az új márkabolt még közelebb hozzák az ikonikus Apple Store-ok vásárlási élményét a hazai közönséghez.

Az Apple új kiskereskedelmi üzletkoncepciója alapján kialakított második kiemelt márkabolt nagyobb területen, közel 150 négyzetméteren, a bevásárlóközpont földszintjén helyezkedik el – a régi üzlettől mindösszesen néhány lépésre. 

Ahogy az várható volt, a dizájn ezúttal is rendkívül letisztult lett, a nagyobb térnek köszönhetően pedig sokkal több kiállított termékkel találkozhatnak az arra látogatók.

Az első iSTYLE Apple Prémium Partner üzlet sikere után nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy megnyithatjuk új APP márkaboltunkat a Westend City Centerben. Szakertő csapatunk elkötelezett, hogy a legmagasabb szinvonalú Apple-termékek mellett minősegi szolgáltatasokat kináljunk mind a nagyközönség, mind pedig vállalati ügyfeleink számára, igy mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő tökéletes megoldást

– emelte ki Gyarmati Csaba, az iSTYLE regionális igazgatója.

A nagy nyitás alkalmából az iSTYLE kedvezményekkel és különleges programokkal is kedveskedik a nap folyamán, akciós MacBook Air, Apple Watch és AirPods modellekre is lecsaphat – emellett pedig a ma megjelenő M3-as chippel szerelt új MacBook Airt is beszerezheti.

Index könyvek

Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM