Válik Sacha Baron Cohen és Isla Fisher

3 hét ezelőtt 19

Véget ért a húszéves teniszmeccsük.

Két évtizeden át tartó kapcsolatát zárja le a brit színész-komikus, Sacha Baron Cohen és felesége, Isla Fisher ausztrál színésznő.

A pár a közösségi médiában jelentette be, hogy közösen kezdeményezték a házasságuk felbontását. „Egy hosszú, 20 éven át zajló teniszmeccs után végre letesszük az ütőinket” – írták egy közös fotójukhoz. A bejegyzésükben azt kérték, hagyják őket csendben végigcsinálni a válást.

Baron Cohen és Fisher 2001-ben találkozott egy „rongyrázós” sydney-i partin. A színész erről egy interjúban azt mondta, az hozta össze őket, hogy a többi vendéget cikizték. „Én azonnal tudtam. Azt nem tudom, ő is így volt-e vele” – tette hozzá. Az eljegyzésük 2004-ben, az esküvőjük 2010-ben volt. Három gyerekük született.

A múlt hónapban Baron Cohen vitába keveredett Rebel Wilson ausztrál színésznő-komikussal utóbbi memoárjának megjelenése kapcsán. A könyvben Wilson azt írta, hogy a 2016-os Agyas és agyatlan című film forgatása során Baron Cohen olyasmit kért tőle, ami egy hozzá hasonló testalkatú nő számára méltatlan, valamint, hogy néhány jelenetben megalázva, szexuálisan zaklatva érezte magát. A brit színész szerinte úgy viselkedett, „mint egy negyedikes bántalmazó, aki cikizi a kövér lányt a játszótéren és megpróbálja pokollá tenni az életét”.

A hírek szerint Baron Cohen perrel fenyegette Wilsont, az ügyvédei pedig azt közölték: bizonyítékok igazolják, hogy az állításoknak nincs valóságalapjuk, azokat a színésznő csak a könyve eladási számainak növelésére használja.

(BBC)